Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület
Együtt könnyebb!

Vezetőség

 

Herbert Gábor

Elnök 

1959-ben Pécsett születtem, azóta itt élek. Családunk, már több mint tíz éve az egyesület tagja. Három felnőtt lányunk van. Életünk vezérfonala a katolikus értékrend. Feleségemmel úgy gondoljuk, hogy a család feladata, és így a mi feladatunk is, ennek az értékrendnek a továbbadása gyermekeinknek. Ehhez találtunk segítséget és támaszt a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesületében. Ha lehetőség volt rá segítettük az egyesület működését, rendezvényeit.

Építőmérnök végzettségem van, és jelenleg a Pécsi Kereskedelmi Központ irodaház műszaki vezetőjeként dolgozom.

Elérhetőségem: 20/442-3490   herbertgabor22@gmail.com

 

Horváthné Derkovits Emese 

Vezetőségi tag

Horváthné Derkovits Emese vagyok. 15 éve élek boldog házasságban. A gyerekek születése óta otthon vagyok velük, kivéve másfél évet, amikor tanítóként dolgoztam. Ez alatt az otthon töltött idő alatt jó volt megtapasztalni, hogy mennyire fontos hogy egy anya jelen legyen a gyermekei életében, megkaptam az értékelést és elismerést a családtól, környezettől, akik elismerték ezt a láthatatlan munkát. Öt gyermekünk van, 13,11,9,6,2 évesek. A NOE-hoz, és a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesülethez a harmadik fiúnk megszületése után csatlakoztunk. Jó volt megtapasztalni a közösséget hasonló gondolkodású emberek társaságában. Nagy segítség nekünk az egyesület, rengeteg segítséget, információt. Lehetőséget kaptunk/kapunk tőlük. Ezt viszonozva vállaltam el a vezetőségi tagként besegítek az egyesület életébe. Nagyon jó dolognak tartom, hogy az egyesület elkötelezett vezetői, segítői mennyire sok mindent megtesznek a nagycsaládban élők összefogására, megsegítésére.

 

 

Király Zoltánné dr. 

Vezetőségi tag

A nevem Király Zoltánné dr. Harmadik gyermekünk születése után csatlakoztunk az Egyesülethez, mert vonzott bennünket a miénkhez hasonló értékrend szerint élők közössége. Gyermekeink most 29, 27 és 17 évesek. A férjemmel 30 éve vagyunk házasok.

Az Egyesület tagjait a korábbi években jogi tanácsadással segítettem, második éve pedig kötő- és horgoló klub keretében igyekszem tudásomat átadni a kézimunka iránt érdeklődőknek. A vezetőség tagjaként törekszem minél nagyobb hasznára lenni csodálatos közösségünknek.

 

Mózes Endre

Vezetőségi tag

 

2008-ban csatlakoztunk a Székesegyházi Nagycsaládos Egyesülethez, mert ekkora lettünk nagycsaládosok. Négy gyermekünk van, akik mindig vidámságot és életet hoznak a családunkba. Annak idején barátaink és ismerőseink dicsérték az egyesületet, ami valóban, mind a mai napig egy nagyon praktikus, vidám, valódi értékeket hordozó közösség. Ennek megtartásában próbálok segítséget nyújtani az Egyesületünk részére.

 

Páprádi József

Vezetőségi tag

 

A családunk öt főből tevődik össze. Ez nálunk egy feleség, három gyermek és én. Ez a legnagyszerűbb az életemben.

Már nem is tudom mikor csatlakoztunk a Nagycsaládos Egyesülethez, de segíteni jó, így itt vagyunk.

A csapat tagjaként a legbogarasabb én vagyok, ez csak előny lehet.

Köszönöm a bizalmat, igyekszem helytállni.

 

 

Dr. Farkasné Székely Kamilla

projektvezető

Az egyesület alapító tagjai közé tartozom, ahol 2002-ig elnökként tevékenykedtem. Jelenleg programokat, képzéseket szervezek, pályázatokat írok és projektvezetőként levezénylem a programok végrehajtását, kapcsolatot tartok az állami és civil szervezetekkel. Családunkban 8 gyereket nevelünk, két fiút és 6 lányt. A legidősebb 32, a legfiatalabb 17 éves. Magyar-angol szakos tanár vagyok, jelenleg angolt  tanítok.

Elérhetőségem:70-635-1813 (NOE flotta)

 

A vezetőség rendszeresen munkamegbeszélést tart. A vezetőségi ülések nyilvánosak, az időpont és a napirend az irodában ki van fügesztve, ügyeleti időben megtekinthető. Napirendi pontot bárki javasolhat.

 

 Korábbi elnökök: 


Pécsi Székesegyház Nagycsaládos csoportja - mint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete tagcsoportjának - vezetője:

 Dr. Farkasné Székely Kamilla 1990-től 1993-ig 


Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület - mint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete tagegyesületének - elnöke: 

Dr. Farkasné Székely Kamilla 1993-tól 2002-ig         (újraválasztva) 
Dr. Varga Éva 2002-től 2010-ig         (újraválasztva) 
Sámson László 2010-től 2013-ig 

Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület - mint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete tagegyesületének, és továbbá 2011-től, mint a Kárpátmedencei Családszervezetek Szövetsége tagjának - elnöke: 

Sámson László 2010-től 2013-ig 

 

Előző vezetőség:

Herbert Gábor Elnök 

Kovács János Titkár, vezetőségi tag

Izsák Ferenc Barnabásné Sztojkovics Ildikó vezetőségi tag

Sinkó Zoltán vezetőségi tag

Arató Csongor vezetőségi tag 

Dr. Farkasné Székely Kamilla projektvezető

 

Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület

7623 Pécs, Szabó József u. 4.  Telefon:72/520-568, 20/2890040

E-mail: pszne1987@gmail.com

Minden jog fenntartva! 2014  Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület  |  Powered by GridGuyz | Készítette: megaweb