Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület
Együtt könnyebb!

Családi játszódélután 2015

Editor: admin

Published: 7 évvel ezelőtt

2015. szeptember 27.-én délután a pécsi Köztársaság teret elfoglaltuk a Nagy Családosokkal. Rengeteg népi fajátékot próbálhattunk ki, melyek nagyon izgalmasak voltak és a rovásírással is megismerkedhettünk. Jó kikapcsolódás volt ez egy fárasztó hét után a szülőknek és még jobb móka a gyerekeknek. Két kisöcsémmel mentem végig a körülbelül 50 állomáson. De nem csak kísértem őket, hanem én is mindegyiket kipróbáltam. A kedvenceim a következők voltak: patkódobálás, babzsák reptető, puli-csalogató és a hordólovaglás. A kicsiknek is sok program lehetőség volt, lehetett kirakózni, csigát futtatni és só liszt gyurmázni. Aki kipróbálta az összes játékot és bemutatta a menetlevelét az egy fából készült érmet kapott és lehetett választani vattacukor popcorn, hűtő mágnes és csokoládé között, kinek-kinek ízlése szerint. Én persze a vattacukrot választottam és kimondottan finom volt.

Több fiatal szülőt láttam a programon, akik még ugyan nem tagjai egyesületünknek, de már van 1-2 kisgyermekük. Remélem, hogy a jövőben a többi programon is találkozok velük. 

A rendezvényen számos önkéntes fiatal teljesített közösségi szolgálatot, hogy össze gyűjtsék az érettségihez az 50 órájukat. Ők kedvesen és segítőkészen viselkedtek, talán jobban megszerették a kisgyerekeket és nyitottabbak lettek a nagycsalád irányába.Nagyon jó légkörben telt el a nap és jó volt, hogy az egész családommal részt vettem rajta. 

Várdai Levente

 

 

 

 

Pár perces összefoglaló a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület 2015.09.27-én megtartott családi játszódélutánjáról:

 

https://youtu.be/hqQ7vJY8uD8

Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület

7623 Pécs, Szabó József u. 4.  Telefon:72/520-568, 20/2890040

E-mail: pszne1987@gmail.com

Minden jog fenntartva! 2014  Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület  |  Powered by GridGuyz | Készítette: megaweb