Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület
Együtt könnyebb!

Gyermek játszóház, Festmény átadó, Havi találkozó

Editor: admin

Published: 8 évvel ezelőtt

SZÍNES TAVASZI PROGRAMOK A CSALÁDOK HÁZÁBAN

 

A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület a tavaszt mozgalmas hétvégével kezdte. Március 5-én szombaton a család apraját-nagyját vártuk a Családok Házába. Délután 3-tól gyerekfoglalkozást tartottunk, készültek a gumi karkötők, a papírvirágok és pillangók, a horgolt kokárdák. Sokan az udvaron örültek az új fűnek, s szaladgáltak, bujócskáztak a megújult kertben.

17 órára népes tábor gyűlt össze, hogy az emeleti 60nm-es nagy terem tolóajtójára festett szép kép átadásán jelen lehessen. A festmény egy nagycsaládot ábrázol, s a Szt. Mór Iskolaközpont tanárai és diákjai festették az egyesületnek. Az alkotókat az egyesület elnöke Herbert Gábor köszöntötte, értékelve a szép munkát. Az ajándékok kiosztása után családi zenélés emelte az ünnepet, melyen még egy kínai hölgy is részt vett. Az állófogadás után a szülők és a nagyobb gyerekek „Okosdigitális” előadáson vehettek részt, mely az internet előnyeiről és veszélyeiről szólt. Sok jó ötletet kaptunk, hogy miként vigyázzunk gyermekeinkre és a biztonságunkra.

Abai Tibor tagtársunk áprilisban is folytatni szeretné ezt a megkezdett ismeretterjesztést, s egy tervezett kézikönyvvel is segíti a veszélyek hatékonyabb elkerülését.

 

Székely Kamilla

Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület

 

A fotók itt megtekinthetők.

Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület

7623 Pécs, Szabó József u. 4.  Telefon:72/520-568, 20/2890040

E-mail: pszne1987@gmail.com

Minden jog fenntartva! 2014  Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület  |  Powered by GridGuyz | Készítette: megaweb